Supermuesli (bio)

Muesli met vijf soorten vlokken, twee soorten zuidvruchten, 4 notenvarianten en twee zaden.

6,5 euro/kg

Op voorraad
SKU
Supermuesli (bio)
Zo laag als € 1,00

We verzenden 2 maal per week. Geen verzendkost vanaf €80.

Bel  0486/933.824 bij vragen over dit product .

Kleinere of grotere hoeveelheid mogelijk. Bel voor info

Schrijf een beoordeling over dit product onderaan.

De biologische supermuesli dankt zijn naam aan de enorme variatie aan ingrediënten, die samen zorgen voor een voedzaam en stevig ontbijt. Met vijf soorten vlokken, twee soorten zuidvruchten, 4 notenvarianten en twee zaden, past er verder vrijwel niets meer bij! De vlokken zijn rijk aan voedingsvezels en eiwitten, terwijl de noten en zonnepitten juist veel goede, onverzadigde vetten bevatten. Lijnzaad staat bekend om het hoge gehalte voedingsvezels, en geeft de supermuesli nog meer voedingswaarde. Tenslotte zorgen de koolhydraten in de zuidvruchten voor de snelle energie die je nodig hebt om goed te starten!

Deze muesli is heerlijk met je favoriete soort melk of yoghurt, en als je wilt kun je voor de zoetigheid wat honing of ahornsiroop toevoegen. Naast deze muesli hebben we een grote selectie muesli, granola en andere ontbijtproducten, zodat iedereen het perfecte ontbijt kan vinden!

We verzenden deze muesli in een composteerbare verpakking. Thuis bewaar je dit product best in een glazen goed afgesloten bokaal.


Meer informatie
In het kort

Muesli met vijf soorten vlokken, twee soorten zuidvruchten, 4 notenvarianten en twee zaden.

6,5 euro/kg

Bestanddelen

tarwevlokken*, gerstevlokken*, havervlokken*, roggevlokken*, rozijnen Thompson* (rozijnen* , zonnebloemolie*), rijstevlokken*, amandelen bruin*, zonnebloempitten*, hazelnoten*, abrikozen*, amandelen wit *, lijnzaad*.

*biologische teelt

Dit product is geproduceerd in een productieruimte waar ook noten, pinda’s, sesam, tarwe en gluten worden verwerkt.

Schrijf je eigen review
Jij beoordeelt:Supermuesli (bio)