Stick-Lets basispakket 12st

Basisset bevat 12 stick-Lets. 2 horizontale en 4 driehoekige types, van verschillende diameter, zodat je elke verbinding en elk formaat van stok aankan. De stick-lets zijn verpakt in een bijhorend bio-katoen zakje.
Op voorraad
SKU
Stick-Lets basispakket 12st
€ 34,95

We verzenden 2 maal per week. Geen verzendkost vanaf €80.

Bel  0486/933.824 bij vragen over dit product .

Kleinere of grotere hoeveelheid mogelijk. Bel voor info

Schrijf een beoordeling over dit product onderaan.

Stick-lets zijn ontworpen om kinderen weer en meer buiten te laten spelen. Kinderen ontdekken er de bouwmogelijkheden van een stok keer op keer opnieuw mee.
Stick-lets zijn duurzaam ontwikkelde, sterke, (steeds) opnieuw bruikbare, weersomstandigheden restistente, silicone verbindingsstukken.
Kinderen kunnen in alle vrijheid stokken, palen, bamboe etc. met elkaar verbinden tot heuse bouwwerken/kampen.
Deze basisset bevat 12 stick-Lets, waarvan 2 horizontale types en 4 driehoekige types, van verschillende diameter, zodat je elke verbinding en elk formaat van stok aankan. De stick-lets zijn verpakt in een bijhorend bio-katoen zakje.
Stick-lets zijn ontwikkeld in Amerika, zijn BPA, PVC en Pftalaten-vrij en je kind moet toch zowat 6 jaar zijn om het idee achter de stick-let ten volle te kunnen benutten.

Meer informatie
In het kort Basisset bevat 12 stick-Lets. 2 horizontale en 4 driehoekige types, van verschillende diameter, zodat je elke verbinding en elk formaat van stok aankan. De stick-lets zijn verpakt in een bijhorend bio-katoen zakje.
Schrijf je eigen review
Jij beoordeelt:Stick-Lets basispakket 12st