Risotto royale bio

Risotto Royale is een uitgebreide mix van risotto rijst, gedroogde paddenstoelenmix, kruiden en gedroogde groente.
Op voorraad
SKU
Risotto royale bio
Zo laag als € 5,00

We verzenden 2 maal per week. Geen verzendkost vanaf €80.

Bel  0486/933.824 bij vragen over dit product .

Kleinere of grotere hoeveelheid mogelijk. Bel voor info

Schrijf een beoordeling over dit product onderaan.

Risotto Royale is een uitgebreide mix van risotto rijst, gedroogde paddenstoelenmix, kruiden en gedroogde groente. Met deze Ingrediënten kan eenvoudig een heerlijke, voedzame maaltijd gemaakt worden, die rijk van smaak is.

Risottorijst, bekend uit de Italiaanse keuken, heeft een ronde korrel die veel vocht kan opnemen zonder stuk te koken. De combinatie van het zetmeelgehalte in de rijst en de hoeveelheid water die het opneemt bepaalt hoe romig of plakkerig de risotto wordt.
Paddenstoelen werden van oudsher al gewaardeerd, zowel om hun smaak en voedingswaarde, als om hun geneeskracht. Ze hebben een hoog eiwitgehalte en ze zijn caloriearm en vezelrijk. Uit onderzoek blijken deze voedingsvezels sterkere gezondheidseffecten te hebben dan plantaardige voedingsvezels. Daarnaast zijn paddenstoelen rijk aan vitamine C, K en B-vitamines en bevatten ze mineralen als kalium, koper, ijzer, fosfor en seleen. De overige Ingrediënten zijn ook echte smaakmakers en hebben ieder hun specifieke gezondheidsvoordelen. Ze bieden een variatie aan diverse vitamines, mineralen en antioxidanten.

Ingrediënten:

risottorijst*, gedroogde champignons*, knoflook*, uien*, rode paprika*, wortel*, Italiaanse kruiden mix* (basilicum*, oregano*, marjolein* tijm*, bieslook*, knoflook poeder*), gedroogde tomaten*

*biologisch

Meer informatie
In het kort Risotto Royale is een uitgebreide mix van risotto rijst, gedroogde paddenstoelenmix, kruiden en gedroogde groente.
Bestanddelen risottorijst*, gedroogde champignons*, knoflook*, uien*, rode paprika*, wortel*, Italiaanse kruiden mix* (basilicum*, oregano*, marjolein* tijm*, bieslook*, knoflook poeder*), gedroogde tomaten* *biologisch
Schrijf je eigen review
Jij beoordeelt:Risotto royale bio