Menstruatiecup Lamazuna (2 maten)

Keuze uit 2 maten.
100% hypoallergeen, latex-vrij, ftalaat-vrij, geen bleekmiddel

26.30 euro

Op voorraad
SKU
Menstruatiecup Lamazuna (2 maten)
Zo laag als € 26,30

We verzenden 2 maal per week. Geen verzendkost vanaf €80.

Bel  0486/933.824 bij vragen over dit product .

Kleinere of grotere hoeveelheid mogelijk. Bel voor info

Schrijf een beoordeling over dit product onderaan.

Lamazuna menstruatiecup, Maat 1: voor meisjes en dames onder 30 jaar. Voor lichte bloeding en voor wie nog geen vaginale bevalling had.

Lamazuna menstruatiecup, Maat 2: voor de gemiddelde vrouw, boven 30 jaar, voor matige tot hevige bloeding en voor wie al een vaginale bevalling had(dan dus ook onder 30 jaar!).

Deze cups zijn heel zacht en soepel. Ideaal voor vrouwen met een gevoelige vagina  Veel vrouwen zweren bij de menstruatiecup. De reden: het duurzame en herbruikbare kelkje vangt je menstruatiebloed op. Dat betekent minder afval en een betere intieme balans. 
 
De menstruatiecup is een soort kelkje dat je voor je ongesteldheid in de vagina schuift. Het kelkje kent twee maten. De kleine cup is voor meisjes en vrouwen zonder kinderen, en de grotere is voor vrouwen die gebaard hebben. De cup vangt ongeveer drie keer meer op dan een tampon of maandverband kan absorberen, waardoor je de cup bij een gemiddelde cyclus maar twee keer per dag hoeft te legen. Omdat het bloed wordt opgevangen in plaats van geabsorbeerd komen er ook geen nare luchtjes vrij. En wanneer je eenmaal de vouw- en draaitechniek onder de knie hebt, dan kun je ook met hevige cyclus – een hele werkdag lekvrij doorkomen. Daar komt bij dat je voor de aanschaf van een siliconen of rubberen cup veel minder geld kwijt bent, dan voor elke maand een pakje tampons.
 
De Lamazuna cup is van platinum medische siliconen: een hogere kwaliteit siliconen met een lange levensduur. Heel makkelijk schoon te maken.
Het voldoet aan vele internationale normen, met inbegrip van de standaard USP Class 6 (geschikt voor verblijf in het lichaam voor 30 dagen) 
100% hypoallergeen, latex-vrij, ftalaat-vrij, geen bleekmiddel.
 
Deze menstruatiecup is gemaakt in Italië door Natu.
Het zakje is van GOTS gecertificeerd biologisch katoen, geproduceerd in India.
De verpakking komt uit Frankrijk.

Meer informatie
In het kort

Keuze uit 2 maten.
100% hypoallergeen, latex-vrij, ftalaat-vrij, geen bleekmiddel

26.30 euro

Schrijf je eigen review
Jij beoordeelt:Menstruatiecup Lamazuna (2 maten)