Japanse cracker - Muto (bio)

glutenvrije mix van divers gevormde Japanse zoutjes die op smaak zijn gebracht met shoyu sojasaus (sojabonen, zout, tarwe), olijfolie, zeezout, nori zeewier en sesamzaad. €40,-/kg
Op voorraad
SKU
Japanse cracker - Muto (bio)
Zo laag als € 2,00

We verzenden 2 maal per week. Geen verzendkost vanaf €80.

Bel  0486/933.824 bij vragen over dit product .

Kleinere of grotere hoeveelheid mogelijk. Bel voor info

Schrijf een beoordeling over dit product onderaan.

Muto mix is een glutenvrije mix van divers gevormde Japanse zoutjes die op smaak zijn gebracht met shoyu sojasaus (sojabonen, zout, tarwe), olijfolie, zeezout, nori zeewier en sesamzaad. Deze zoutjes komen van oorsprong uit Japan. Ze worden gemaakt van een deeg van rijstebloem met en diverse smaakmakers. Dit wordt gestoomd, in de juiste vorm gesneden, gedroogd en gegrild. Zeewier bevat veel mineralen en ook fucose (glyconutriënt), een speciale suikersoort die in niet veel voedingsmiddelen voorkomt, en die een gunstige werking op de darmen heeft. Sesamzaad bevat veel vezels, Proteïnen, B-vitamines, mineralen en sterke antioxidanten. Muto mix is luchtig en hartig, het knabbelt lekker weg bij de borrel of als tussendoortje.
Meer informatie
In het kort glutenvrije mix van divers gevormde Japanse zoutjes die op smaak zijn gebracht met shoyu sojasaus (sojabonen, zout, tarwe), olijfolie, zeezout, nori zeewier en sesamzaad. €40,-/kg
Bestanddelen Ingrediënten: kleefrijst*, shoyu sojasaus (water, sojabonen*, tarwe*, zout), olijfolie*, zeezout, nori zeewier, sesamzaad*. *biologische teelt
Schrijf je eigen review
Jij beoordeelt:Japanse cracker - Muto (bio)