Bijenwasdoekjes

Belgische bijenwasdoekjes van Re'Use Me.

Pakket bestaat uit 3 doekjes (small, medium en large).Design en kleuren kunnen afwijken van de foto.

Prima alternatief voor huishoudfolie

Op voorraad
SKU
Bijenwasdoekjes
€ 18,00

We verzenden 2 maal per week. Geen verzendkost vanaf €80.

Bel  0486/933.824 bij vragen over dit product .

Kleinere of grotere hoeveelheid mogelijk. Bel voor info

Schrijf een beoordeling over dit product onderaan.

Bijenwasdoeken of bee-wraps zijn duurzame alternatieven voor huishoud- en aluminiumfolie. Het is uitstekend geschikt om brood, kaas, groente of fruit in te bewaren. Je kunt er kommetjes en schalen mee afdekken en voorkomen dat het voedsel uitdroogt. Je kan er boterhammen in meenemen naar werk of school. Of om voedsel in te vriezen.

Het pakket omvat 3 doekjes:
small: 21x21 cm
medium: 27x27 cm
large: 36x36 cm
Een bijenwasdoek is zelfklevend waardoor je er makkelijk een schaal met eten mee kan afdekken. Dankzij de combinatie van isolerende en ademende eigenschappen is het ook ideaal om kaas in te wikkelen en te laten rijpen of je boterhammen in te pakken. Je kan het ook perfect gebruiken om voedingswaren in de diepvries te bewaren.
Ook is het heel geschikt om schaaltjes af te dekken. De bijenwas en jojobaolie houden het voedsel vers en de doek kan je steeds opnieuw gebruiken (ongeveer 10 maanden lang)


De doek is geschikt voor het afdekken van kaas, groente, fruit, brood en andere gebakken producten. . Deze doek kan in de vriezer en je maakt het schoon onder de koude/warme kraan en daarna hang je het op om te drogen. Eenmaal droog is de bijenwasdoek weer klaar voor hergebruik!

De bijenwasdoeken zijn multifunctioneel en duurzaam. Door de warmte van je handen zijn de doeken gemakkelijk om bv. een schaaltje heen te vormen en zo sluit het mooi af. De Bee's Wrap bijenwasdoeken zijn gemaakt van biologisch katoen (GOTS gecertificeerd) en jojobaolie, boomhars en bijenwas. Was de doek na gebruik met KOUD water af of gebruik een KOUD sopje en daarna is hij weer klaar voor gebruik. Niet geschikt voor vaatwasser of wasmachine.

Meer informatie
In het kort

Belgische bijenwasdoekjes van Re'Use Me.

Pakket bestaat uit 3 doekjes (small, medium en large).Design en kleuren kunnen afwijken van de foto.

Prima alternatief voor huishoudfolie

Schrijf je eigen review
Jij beoordeelt:Bijenwasdoekjes